Обичай ме с топлите ми любящи очи!
Със злобата, която понякога се крие в тях - обичай ме...
Обичай ме с голямата ми усмивка!
И с онази фалшивата - също...
Обичай ме със смеха ми!
Когато плача - ме обичай...
Обичай ме, когато говоря и разказвам!
Когато мълча и пазя тайни - също...
Обичай ме, когато шепна!
Да викам и крещя - ме обичай...
Обичай ме, когато слушам те внимателно!
И да не го правя или не искам - също...
Обичай ме, с добротата ми!
Когато съм егоист - обичай ме...
Обичай ме сериозна!
Лиглата в мен - също...
Обичай ме с категоричния ми отговор!
И да не е - обичай ме...
Обичай ме с всичките ми видове дрехи!
Без дрехи - също...
Обичай ме непретенциозна!
С всичките ми капризи - обичай ме...
Обичай ме, когато се съгласявам с теб!
Когато споря - също...
Обичай ме с тоновете ми въпроси!
И с глупавите ми отговори - обичай ме...
Обичай ме с красотата ми!
С намръщено чело - също...
Обичай ме, потънала в очите ти!
Разсеяна - обичай ме...
Обичай ме смирена!
Различните ми настроения - също...
Обичай ме с хорското мнение!
И с цялата им злоба - обичай ме
Обичай ме с цялата ми любов!
И когато съм далеч - също...
Обичай ме, когато те моля!
Моля те, обичай ме...
© Виктория All rights reserved.