ОБИЧАЙ МЕ!
Обичай ме горещо, всеотдайно!
Ако трева си – аз ще бъда дъжд.
Ако си песен – лира съм омайна.
Потрепвай в мойте струни неведнъж.
Обичай ме, обичай ме безкрайно!
Животът само нека има край,
но в него любовта да бъде трайна
и да е нещо повече от рай.
© Румен Ченков All rights reserved.