Apr 4, 2007, 3:33 PM

Обичай ме по детски 

  Poetry
738 0 0


Не убивай детското в мен, моля те!
Запази го, ако можеш, за себе си.
С тази чиста любов полей се
и успокой пожара на сърцето си.
Спри ревността си от дните ми слънчеви,
спри всяка болка, всички беди!
И с цялата си душа обичай ме!
Обичай ме - обичан ще си и ти.
Подай ръка! Преоткрий звездите в очите ми.
Задръж усмивката на детското ми лице.
И по детски наивно вричай се, на
любящото ми нежно сърце.
Не бягай от розовото, приемай го!
Гледай на света през розови очила.
Запаси детското, обичай ни!
Ако не нас, то поне младостта!

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??