Aug 8, 2018, 12:17 AM

Обичай ме така... 

  Poetry » Love
213 1 1

Обичай ме така –

просто на шега.
Постоянно преоткривай –
в мене любовта.

Обичай ме така –
не се срамувай.
В мен да се оглеждаш –
да преоткриваш света.

Обичай ме така –
не се страхувай.
С нежни ласки да ме даряваш –
да ме наричаш с мили слова.

Обичай ме така –
просто на шега.
Постоянно преоткривай –
в мене любовта.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, любовта е ...многоликостта на живота.Хубаво стихотворение.Поздрави!
Random works
: ??:??