Обичай своята родина -
тази чудна красота,
обичай таз едемска градина,
че най-хубава е на света,
че тя ни е едничка,
малка, но непокорна,
гордо българин се наричай,
за да е силна и свободна,
имаме хубава природа,
нека в стих да я възпеем,
щастлив да е народа,
с вяра в нас самите ще успеем!
© Георги All rights reserved.