...Обичам...
... Как слънцето се отразява в косите ми и как вятърът ги разрошва...
...Как безброй различни тревички, галят и драскат леко кожата ми, как земята я докосва....
Обичам да плувам гола, по гръб, в просторното Черно море, и да усещам как водата, тъй нежно, ме прегръща, докато дълго гледам синьото... тъй - синьо небе ...., което кара светът ми да се преобръща...
....и после обичам на пясъка да си поседна и огън да си запаля,
после на брега да си полегна и дълго да се взирам в безкрая...
Да чувам тътенът на огъня до мен, почти изгарящ душата ми, докато вълните с мощта си се разбиват силно в краката ми....
Обичам да тичам в гъстите, гъсти мъгли, да слушам как гарвани грачат...
Обичам, буреносно, лятото дъждът да вали, а аз под него щастлива да крача....
Обичам да спя под звездите лете,
Обичам на есента цветовете ...
Обичам да пея в гората
Обичам обичта във душата...
... И знам, че ти също обичаш...
...ела със мен под дъжда да потичаш....
© Свещен Огън All rights reserved.