Feb 15, 2007, 8:57 AM

ОБИЧАМ 

  Poetry
1088 0 4

Обичам всеки ден!

Обичам всяка нощ!

Обичам когато си до мен!

Обичам те тъжна,

разплакана дори,

щом любов гори

във твойте нежни очи.

 

© Георги Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??