Обичам погледa ти сладък
от твоите шоколадови очи,
да виждам онзи пламък,
който в тях гори!
Обичам устните ти сочни
мойте устни те да палят,
нежно с допира си само,
моите мисли да влудяват!
За прегръдките ти топли,
аз винаги копнея,
твоят дъх, твоето сърце
да чуя и с тях да се слея!
© Петя Димитрова All rights reserved.