Обичам го, но той сега с друга е щастлив...
а сърцето ми постепенно умира от тази мисъл...
Искам да е само мой сега...
Имах го, но го изгубих заради мойте глупави грешки...
и сега си плащам много скъпо за това...
ОБИЧАМ ГО, А ТОЙ ВЕЧЕ МЕ Е ЗАБРАВИЛ...
ОБИЧАМ ТЕ...
© Диди All rights reserved.