Apr 27, 2016, 8:56 PM

Обичам, когато... 

  Poetry » Love
490 1 1

Обичам, когато
топлата ти кожа
докосва моята
ледено-студена същност и
шампанизираната ми кръв
бълбука изнервена
във вените ми,
желаейки да прелее във всяка част
от твоето съществуване,
загърбвайки
мен и моята същност.

Обичам, когато
ръцете ти се разливат
по тялото ми,
горят и
оставят отпечатъци, които
ми напомнят какво си взел
и какво съм дала, когато
без да попиташ си проникнал
в мен изцяло.

Обичам, когато
ме караш да треперя,
да се усуквам непотребна
около тялото ти
и да впивам
нокти в гладката кожа на гърба ти,
да затварям очи и да губя
контрол
над малкото останали
капки разум в
действията ми...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??