Обичам тези
с големи сърца
Обичам онези
които създават света
Тези с дълбоките мисли
Такива
които в пясъка ровят със длан
Харесвам онези
с красивите действия
Тези
които в бездействието раждат поезия
Обичам доброто в човека
този
който в морето с делфините плува
Прелест в красивия ден
Той път си проправя
и следа в ума ми записва
© Любов Никифорова All rights reserved.