‘'ОБИЧАМ ТЕ''-1
Обич ли, не знаеш що е?
Да ти припомня, ако не се сещаш.
Едно незабравимо чувство,
което усетиш ли, няма как да се повтори.
ОБИЧАМ ТЕ и ще те обичам вечно,
а да обичаш според мен е човечно.
ОБИЧАМ ТЕ и вярвай ми за мен всичко си
и да знаеш ще бъдеш винаги.
ОБИЧАМ ТЕ до несвяст и щом те видя,
изпадам под твойта власт, но така е от любовта.
ОБИЧАМ ТЕ и така, аз на теб все ще ти се вричам,
че цял живот само теб обичам.
Веднъж срещаш човекът за теб и
само веднъж в него се влюбваш.
Аз например не мога без теб,
ние сме като огън и лед.
© Кою Коев All rights reserved.