Във утрото събуждам се със теб.
Рисувам те със чувствена магия,
римувам те със обич - ред по ред.
С усмивката ти искам да изгрявам,
в най-топлата, изплакана сълза.
С душата да обичам и да страдам,
но всичко искам с теб да споделя.
В безсънните си нощи да те галя,
от страстните целувки да блестя.
Надвила разум, свян аз днес те моля -
пали ме... с този пламък ще горя.
И нека разговаряме без думи
във всяка нощ, преляла в чистота.
Прегръщай ме и щастие дари ми,
с най-търсеното чудо... любовта.
© Кремена Стоева All rights reserved.