Dec 10, 2011, 1:36 AM

Обичам те 

  Poetry » Love
620 0 1

Обичам те! Обичам те! Обичам те!

Крещя в съня,

не чуваш,

мъртъв си,

боли любовта,

от мъка

гърча се.

 

Обичам те! Обичам те! Обичам те!

Обичам минало,

бъдещето ми изчезна,

съдбата ме уби

и захвърли ме в бездна.

Сърцето ми неизстинало

уплашено тупти.

 

Тупти горкото

все за теб,

тупти и ще се пръсне...

 

... от мъка, защото

не си до мен

и не издържам.

 

Обичам те! Обичам те! Обичам те!

Не чуваш.

Не виждаш.

Не знаеш.

Обичам те! Обичам те! Обичам те!

Тъгувам.

Умирам.

Ридая.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??