Обичам те!
Колкото и да отричам,
колкото и да не ми се иска,
теб обичам!
За теб мисля всеки час
и сърцето лудо забива,
щом чуе твоя глас.
Кажи как го направи?
Без теб не мога,
без теб празна е моята душа,
и няма смисъл моят ден, щом не си до мен!
Обичам те въпреки всичко,
обичам те, макар да си тъй далеч.
Обичам те!
И всичко, което искам, е да ме обичаш
тъй както аз!
© Ралица Йорданова All rights reserved.