Обичам те и друга дума няма,
Без тебе губи смисъл любовта,
И ако някога не си до мене,
Човек ще бъда, ала... без душа.
А колко лесно е да те обичам,
Мечтите си и всичко да ти подаря,
Това пред всички мога да извикам,
Една за мен е любовта.
П.П. На човека, който ми върна вярата в любовта:)
© Ками All rights reserved.