Jun 6, 2007, 9:10 AM

Обичам те... 

  Poetry
921 0 0
Обичам те до болка,
обичам те в нощта,
обичам те и днес, и утре,
до края на света...
Когато теб те няма
сърцето ми тъжи,
плаче то за тебе
и за нашите мечти!
Аз искам вечно да си с мене,
ела и хвани пак моята ръка,
защото аз наистина държа на тебе,
готова съм и даже да умра!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??