Aug 8, 2009, 12:24 PM

Обичам те (2) 

  Poetry » Love
588 0 1

Обичам те!

Не заради кафявите ти очи.

Обичам те!

Защото невероятен си.


Обичам те!

Ще го повтарям всеки ден.

Обичам те!

Кажи същото и на мен.

 

Обичам те!

Как се случи и аз не зная.

Обичам те!

Така ще е до края.

 

Обичам те!

Ти си моята любов.

Обичам те!

Чуй моя зов.

 

Обичам те!

Ти си всичко за мен.

Обичам те!

Ти ощастливяваш всеки мой ден.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??