Обичам те
Обичам те. Не искам да го крия.
Но се налага. Знаеш го, нали?
Сърцето си не мога да разкрия,
защото други ще ги заболи.
Обичам те. И толкова от теб получих,
а не съзнаваш го, макар да ти го казвам.
И не от друг, а пак от теб научих
наяве свойте чувства да показвам.
Обичам те. Не искам да го крия.
И любовта не бих сменила със омраза,
а клюките не мога да убия...
освен с мълчание - тъй, както ти ми каза.
Обичам те!
И все по-трудно ми е вече
да го прикривам и да се владея.
Не съжалявам, че животът ми така се стече,
че всеки миг по теб копнея.
© Виктория All rights reserved.