Обичам те,
но защо е толкова сложно?
Обичам те!
И към пропастта се втурвам.
Нима да обичаш е толкова сложно?
Обичам те!
И в пропастта политам...
Обичам те,
а усещам, че вехна.
Обичам те!
А не мога да те имам...
Нима да обичаш, значи да се нараняваш?
Обичам те!
И за теб умирам...
Обичам те,
но защо не съм щастлива?
Обичам те!
И сърцето ми друг не открива.
Нима да обичаш е по-зле, отколкото да не обичаш?
Обичам те!
Просто искам и ти да ме обичаш!
© Катя All rights reserved.
Поздрави за стиха! Великолепен е!