ОБИЧАМ ТЕ
Ден след ден минава,
а любовта ми към теб
все по-силна става!
Какво да правя?
Как да те забравя?
Трябва ли да го направя?
... Или просто ти харесва
да виждаш как ме боли...
да си играеш с мен и със сърцето ми...?
Не мога така да продължа,
ЩЕ ПОБЕДЯ В ТАЗИ ФАЛШИВА ИГРА, НАРЕЧЕНА ЛЮБОВНА!!!
© Пламена Троева All rights reserved.