Sep 27, 2007, 4:07 PM

Обичам те... 

  Poetry
777 1 3
Обичам те, защо да крия, нима е срамна любовта?
Та ти научи ме да се усмихвам на малките цветя,
от росата ранна как да пия, с птиците да летя,
със слънчев лъч да гоня и най-малката тъга,
край звездите вечер да танцувам, с ясната луна,
от морски бриз да черпя надежда и копнеж,
с вълните как да пращам на изгрева привет.
Обичам те, защо да крия, та ти си моята мечта,
с теб искам аз да остарея, да си моята душа,
да ме обвиеш цяла в нежност и мека топлина,
да ме целуваш сутрин като пролетна дъга.

                                                 27, 09, 2007 г.

© Чери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??