Обичам те
Обичам, когато навън е мрачно и вали,
тогава с тебе винаги сме двама.
Обичам, когато сме сами,
потънали в приказна любовна драма.
Целувай, докосвай, искай ме,
обичай и милвай ме...
Накарай ме да стeна в обятията ти,
накарай ме никога да не забравя любовта ти!
Обожавам да ме обсипваш с целувки,
обожавам устните ти по мен.
Обичам твоите милувки,
обичам, когато съм облечена за теб в сатен.
© Ина Лилова All rights reserved.