Обичам те! Дори да си брутален.
Обичам те! Дори и да боли.
Обичам те! Това е.
Не може да се промени.
След времето с теб сияя.
Очите твои ме карат да летя.
Колкото и да е странно да призная:
Обичам те така!
Щом те видя, се усмихвам.
Щом си тръгнеш, продължавам да летя.
Енергията, която ми даряваш,
с друга няма как да я сравня.
Ще ми се да знаеш всичко.
Ще ми се да го мислеше и ти.
Обичам те въпреки всичко!
А останалото са просто мечти.
© Нина All rights reserved.