Feb 3, 2012, 1:09 PM

Обичам те ! 

  Poetry » Love
738 0 0

Обичам, когато галиш моите коси
и гледаш влюбено моите очи.
Обичам, когато гледаме зората
и тихо си шепнем имената.

Обичам да гледаме нощем звездите, 
в прегрътките си обвити.
Да гледам как огъня силно пламти
и душата и сърцето бавно гори.

Искам тези думи аз да произнеса,
за всичко и завинаги на теб ще държа.
Как по друг начин да ти кажа,
обичам те и ще го докажа.

В миналото, знам, били сме различни
и двамата били сме не типични.
Назад като погледна виждам болка и тъга,
искам да ти кажа, завинаги да бъдем двамата.

Миналото трудно се забравя
и дори бледи, но следи остава.
Но заедно ще продължим
всички върхове да покорим.

Сега пред всички обещавам,
че сърцето си на тебе подарявам.

Доста поживях,
от много преживях,
и болка и тъга
и всякакви чувства.

Чаках някой да ме спаси
и в този моминт ти се появи.
Благодарна ще ти бъда завинаги,
че ръката ти за мен е протегната винаги!

© Мистерия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??