Nov 23, 2005, 7:59 PM

Обичам те 

  Poetry
1411 0 2

Обичам те

 

Ако можех, бих отишла до луната,

бих докоснала звездите,

бих изпила океана,

бих стопила Антарктида.

 

Ако можех, бих удавила морето,

бих спряла светлината,

бих вървяла по небето,

бих танцувала по морето.

 

Не мога да правя тези неща,

не мога да променя света.

Мога нещо по-силно от това-

да те обичам от сърце и душа!

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • браво на теб!ти наистина умееш да омагьосваш хората,стихчето е страхотно!
  • Някак леко му се губи ритъма, но с леки и не чак толкова корекции ще е върха
Random works
: ??:??