ОБИЧАМ ТЕ, ЖИВОТ!
Обичам те, Живот, но ти си неприветен.
Аз зная, че не съм избраник твой.
Каквото даваш – два пъти го вземаш.
Не мога да те съдя. Ти си мой.
Обичам те и всеки действен атом
живее в мен с неподозиран хъс.
Обичам те, Живот, дори когато
безсрамно ми показваш среден пръст!
© Румен Ченков All rights reserved.
Злобата и завистта измъчват онзи , които ги носи!
А показалия - показва себе си!
Ти си надживял това и то личи по стиховете ти!