Да се откажа от теб, съветват ме всички,
казват безделник си бил и циник,
безизвестен и беден поет си.
Какво от това? За мен си велик!
Не си красавец, дори си безличен,
в теб съзрях друг вид красота,
за хората си странен и различен,
но за мен си "човек със златна душа"!
Само аз познавам истински
твойта ранима душа поетична
и сърцето голямо, което...
е изпълнено с любов безгранична!
Знам, боли те от хорската злоба
и от това, че си все неразбран,
но нали имаш мен - аз те обичам
и всичко за да си щастлив ще дам!
© Милена Иванова All rights reserved.