Обичам да те гледам,мила мамо,
когато се усмихваш от сърце.
Обичам да лежа на твойто рамо,
а ти да галиш моето лице.
Обичам те, когато си сърдита
и ме кориш за детската вина.
Обичам смелостта ти упорита
и волната ти слънчева душа.
Обичам те, когато си тревожна
и криеш насълзените очи.
Обичам цялата ти същност сложна
и пъстрата палитра от мечти .
Обичам те, когато си щастлива
и тананикаш тихо стар рефрен.
За мен си фея приказно красива,
която озарява моя ден.
© The Notorious All rights reserved.