Apr 18, 2017, 9:04 PM

Обичам тихите места 

  Poetry
506 11 19

Не ме търси в шума на ветровете,

обичам тихите места!

На пролетта жадувам цветовете

окъпани от първата роса!

 

Не ме търси на бурята в крилете,

избирам да съм в ниските треви,

усмихвам се на всяко малко цвете,

събирам слънчеви мечти!

 

Не ме търси сред чуждите поверия,

отдавна спрях да вярвам в суета,

откривай ме чрез своето доверие,

дори да съм накрая на света!

 

 

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??