Обичам, когато излея душата си в уморения от моята мъка сайт,
да прочета, че не някои, а много ме разбират и съчувстват.
Обичам да усетя как потрепват сърцата ви,
защото всяка моя болка споделят.
Обичам и това, че с търпение понасяте всеки мой объркан ред,
с надежда, че някой ден ще го подредя...
Обичам да видя нежно изписано,
коментарчета мили, искрени, че стихчето ви харесва.
Обичам и с трепет чета всяка ваша творба
и виждам, че бързо растете.
Обичамам истинските, човечните, любвеобилните хора!
Такива сте!
Обичам ви, приятели,
защото сте ВИЕ!
© Веселина Костадинова All rights reserved.