Игра на Слънцето е всяка красота
родена за наслада на очите.
А за Сърцето е измислена игра
жестоко късаща листенцата със питане.
И нищо, че небесен Бог
върху листенцата изящни със роса
таз сутрин плакал е несретен...
Наздраве! Нека пием за това
Броилката да почва със Обича ме
а броя на листенцата - нечетен.
© Ангел Милев All rights reserved.