А аз наистина си мислех, че ще мога.
Да понеса. Още една болезнена любов.
Свикнала съм да съм наранената
и ми е трудно тази роля с тебе да сменя.
Наистина те чувствам като кръв.
Безкрайно близък и щастлив до мен.
И имам нужда с мене да си мил,
но нещо пречи наистина да бъда с тебе.
Не ме познаваш. За теб съм друга.
Влюбен си в измислен персонаж.
И да ти обясня. Зная - ще си тръгнеш.
Затова реших да тръгна първа аз.
© ТтТтТтТтТ All rights reserved.