Dec 18, 2007, 7:47 PM

Обичта 

  Poetry » Love
1244 0 6

Обичта е вдъхновяваща красота,

царица е тя в тоз свят чудесен,

велика песен...

Възпявана с векове,

изричана сред поколения наред...

Обичта е сила наша...

© Кари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??