Освободи се от безлюбие
от мисли отрицателни
от всякакви различия
от измислени величия
При извора се завърни
Напредни...
Без значение
на род възраст цвят
раса религия и свят
В спиралата безкрайност
обичта е всеотдайност
© Любомир Деничин All rights reserved.