Jun 4, 2011, 11:40 AM

Обикновени рисунки - 4 (Вечерна соната) 

  Poetry » Love
1322 0 12

Представям ви поредната рисунка. Този път тя е рисувана от мен- с моя компютър.
А стихчето- вече знаете...
Дано ви хареса!
Б.

© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??