Jul 15, 2016, 7:54 AM

Облачно 

  Poetry » Landscape
522 1 4

последните листа
на изстрадала есен
постилаха пътечка
към нови светове

 

оцветиха земята
в топли нюанси
малките деца
скрити в покривката
от рожбите
на дърветата

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??