Обличай се! Ще храним лебедите в парка!
Ще съм до езерото, в запустелия павилион.
Донесох чай с жасмин, откъснат преди малко.
За теб – бутилка хладен Совиньон.
Обличай се, сложи си розовия тишърт!
Не се плаши от притъмнялото небе!
Ще ме откриеш по зеленината в ирисите ми.
Останалото ще довърша вместо теб...
Обличай се!
© Ирина Колева All rights reserved.
Благодаря 😉