Призрачно бяла усмивка.
Светлината се слива със мрака.
Момичето търси почивка.
Водата се стича по тях.
Нейните крайници нежни
полепват по влажния дим.
Земята посреща зората
със звук неуловим.
Горещ и студен водопад
във нечии сълзи се превръщат.
Устните намръщено шептят
и шумът на песен те обръщат.
© Нели All rights reserved.