Oct 7, 2009, 2:07 PM

Образ 

  Poetry
502 0 0

Създадох те от моите мисли,
създадох те от моя зов,
създадох те, защото
исках мъничко любов.

Сега си истински, реален,
странен, но със собствен стил -
много съвършен, почти гениален,
добър и много мил.

© Вера Камбурова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??