Ах, колко много ѝ отива.
Виж само колко е грациозна, когато е с теб!
Виж начина, по който отмята косата си!
Виж искрицата в очите ѝ...
Колко силно блести, когато е близо до теб.
Ти май не забелязваш колко е красива...
И аз не забелязвах...
Но сега забелязвам всяко едно нещо в нея.
Виждам болката, която ѝ причиних.
Толкова много болка...
Обичах я, приятелю!
Все още я обичам, но е твърде късно.
Вгледай се в нея!
Вгледай се и ще видиш себе си.
Тя е твоето отражение.
Тя е като огледало...
Каквото ѝ покажеш, това ще получиш.
Вгледай се в очите ѝ!
Те са от друг живот.
Сякаш има някаква магия в тях!
Това ме плени завинаги.
Тя определи живота ми!
Обречен съм да гледам
как някой друг я обича вместо мен.
© Боряна Тодорова All rights reserved.