Съвсем не съм от този тип жени,
които кротко гледат те в очите...
Земята под краката ми дими!
В душата ми те дебнат бури скрити!
Съвсем не съм от този тип жени,
в които търсиш сладостна утеха...
Примамвам към опасни дълбини!
Страхуваш ли се, бягай надалеко!
Че щом пристъпиш в скрития ми свят,
реки от огън често ще пресичаш...
Мостòвете след теб ще изгорят!
Обречен си! До гроб!... Да ме обичаш...
© Мариела Челебиева All rights reserved.