Jan 10, 2012, 7:48 PM

Обричане 

  Poetry » Love
653 0 0

Обричане

Нежни, подранили пеперуди

зимуват в моето сърце,

сънуват любовта на развигора

в палитра от вълшебни цветове.

........................................................

Не те очаквах!

Като морен скитник

се спря пред моята душа.

И не за къшей хляб,

искра любов поиска –

сияйна, трепетна, като дъга.

Дали те разпознаха лекокрилите,

че пърхат тъй настойчиво с крила?!

Подмамени, не знаят милите,

че могат да измръзнат в зима зла.

Ще им повярвам

и към теб ще тръгна,

сърцето си понесла във ръка,

че чародейката огнище няма,

самата тя – искряща светлина!

© Пепи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??