Apr 20, 2012, 9:21 AM

Обяснимо - Да? 

  Poetry » Other
572 0 3

Прибързано категорична съм и…

 Рязка - при това.

 Тропоски не обичам,

 кръпки от съдбата

 не щадя.

 Изиграната надежда

премига кротко,

 ослепена с тишина.

 Простено ù е…

 Все пак Тайна вдишва…

 

А аз,

 една и съща -

 с признат инат

капризнича. Известно ти е!

 Мълча,

говоря…

Рядко пиша…

 Дъждуват само мислите ми…

 Но иначе…

 примамка няма.

 И няма нов момент…

 Прибързано категорична съм…

 Дали

 Светът от болката е променен?...

© Таня Хаджидимитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??