Вадя трънчета, очи и мед,
страхчетата вадя без упойка!
Месеци премествам с Архимед,
... юли някъде отново хойка.
Пи́ля връхчетата на звезди,
може и луната да ти свия,
ремонтирам сбъднати мечти,
гоня с кирка злата орисия!
Шия и любов на ишлеме!
Баница с усмивки също правя 😊
бъркам с думички рахат мехлем –
мазнеш ли, минута – две си в рая...
Обадете се на номер син.
Кодът – многоцифрен – нули, нули...,
... нищо, нищо, кажеш ли „Амин.“
Той ще чуе!... , аз отивам
да потърся месец юли!