Аз съм разбрана и кротка жена,
търся партньор за връзка сериозна,
да бъде човек със нежна душа,
наследник на дама заможна.
Не обещавам велики неща,
обичам уюта в хотели 5-звездни,
приемам дарителски само писма,
правя суши от сливи на Заговезни.
Мразя лъжата, честта ми е дар,
сестра съм на вятъра и мъглата,
знам, че ме чакаш в Буда Ла бар,
идвам с Маман и децата.
© Ивон All rights reserved.