Sep 27, 2013, 7:53 AM

Очаквам теб 

  Poetry » Love
562 0 0

        Очаквам теб

 

Очаквам да те зърна,

всеки ден и час

и нежно да ти шепна

обичам те безкрайно аз!

       Ти лекичко почукваш

       и с плахост на сърна

       усмивката ти ведра

       явява се сега!

И аз потръпвам с обич,

с надежда и любов,

и с нежност всеотдайна,

и с много благослов!

       И с обич, обич много,

       и с много красота,

       и с радост и утеха,

       и с много доброта!...

 

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??