Feb 14, 2009, 11:41 AM

Очакване 

  Poetry » East forms
533 0 6

Човек. С вехта риза и палто.

Седнал в ъгъла.

С тъжен поглед,

но с надежда в очите.

Надежда да срещне

човешка топлота.

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??