Звездите потъват нежно в нощта,
а аз с нетърпение чакам любовта.
Сега съм в прегръдките на самотата,
защото пуста е, пуста е в мене душата
и следите не мога аз да залича.
Отдавна ме е приютила при себе си нощта
и стъпките твои чувам аз още -
как бавно към мене пристъпваш ти нощем
и как луната ни къпе във вълшебната си светлина,
а ние двамата се наслаждаваме на нощната тишина.
© Диди All rights reserved.