Прелиствам емоции...
Строя светове...
Издигам небе...
Ушивам криле...
Тичам с ветрове...
Поставям облаци...
Разливам дъждове...
Усмихвам капчуци...
Рисувам слънца...
Сглобявам дъга...
Прегръщам нощта...
Бродирам звезди...
Сънувам...
Долавям те...
Усещам те...
Измислям те...
Мечтая те...
Дирижирам тишината...
В очакване...
© Лили Лили All rights reserved.